Ковид-19 не подмина и сериала Братя. Йоанна Темелкова, която изпълнява

...
Ковид-19 не подмина и сериала Братя. Йоанна Темелкова, която изпълнява
Коментари Харесай

Ковид налази и сериала „Братя”! Заразената Йоанна Темелкова: Бях в ада!

Ковид-19 не подмина и сериала „ Братя ”. Йоанна Темелкова, която извършва основната женска роля – на съдбовната Лора, показа, че се е заразила с тежката болест. Актрисата се оплака, че се усеща доста зле.

„ Ковид-19 е моят будител през днешния ден. След негативен PCR, изработен след появяването на симптоми; след консултация с доктор и убеждението, че съм хванала различен деен вирус сега, който е със сходни признаци – през днешния ден изгубих подушване. И не, не ми е веселко. Последните три дни бях в пъкъла. Никога не съм изпитвала такива болки от болест. ” Това показа Йоанна Темелкова на своята страница в Инстаграм в понеделник. Тя посочи, че е от хората, които са боледували съществено едвам няколко пъти в живота си, считала се за здрав и мощен човек. Въпреки това вирусът я повалил. „ Споделям ви всичко това, тъй като би трябвало да знаете, че има доста, доста хора като мен, които живеят с убеждението, че не ги е хванал този вирус, а „ един различен ”, продължава да излива болката си актрисата.

Засега не е ясно по какъв начин и от кого се е заразила , само че най-вероятната версия е, че е станало на театралната сцена. Знае се, че актьорската специалност е една от най-слабо предпазените от ковид, защото пред публиката се излиза без маска, а отдалеченост няма по какъв начин да се съблюдава, в случай че се следи за качеството на спектакъла. Едва 4 дни преди Йоанна да показа, че е инфектирана, нейната колежка в спектакъл „ София ” – Дария Симеонова, с която имат общи представления, също разгласи в обществените мрежи, че е с Ковид. При нея обаче болестта не провокирала никакви признаци, а наложителната карантина е единствено мотив да остане у дома и да си почива. „ Възнамерявам да си седнал съм по пижама (е, ще ги променям понякога, схваща се) и да играя с момчето си, тъй като физически съм добре, популярност Богу! ”, радостно показа актрисата, нашумяла преди време като пиарката Наталия от сериала „ Откраднат живот ”. По подигравка на ориста една от първите, които й вдъхна кураж тогава, е точно Йоанна Темелкова. Очевидно в оня миг младата жена към момента не е имала никакви недоволства. „ Безпроблемно да минава, благо момиче! Прегръщам те ”, написа тя в Инстаграм.

След като стана ясно, че и самата Йоанна е болна, Дария на собствен ред й пожела триумф в лекуването. „ Мачкай вируса, Йо! Този или различен, няма значение, значимото е спечелилият да сме ние! ”, написа тя.

И двете дами имат дребни синове. Детето на Дария е на 2 годинки, а на Темелкова скоро ще стане на 4. Представленията им са анулирани. За шанс на почитателите на сериала „ Братя ”, Лора е съумяла да снима всички свои подиуми, преди да излезе в болнични. По информация на „ Уикенд ” фотосите на продукцията са траяли доникъде на октомври, а главната актриса в нея се е разболяла тъкмо две седмици по-късно. „ Аз съм безпределно щастлива, че няма нито един човек, с който да съм била контактна през последната седмица (изключвам фамилията си) ”, показа още тя.

Мъжът на Йоанна е артистът Мартин Гяуров, който от към година е на щат в Сатиричния спектакъл в София. Засега той взе участие единствено в един театър там, който по стратегия ще се играе чак в края на ноември, тъй че не са се наложили промени в проектите на театъра поради неговата карантина. Всички се надяват заболяването да отмине бързо и леко и актьорите напълно скоро да се завърнат при своите фенове.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР