Котките са много забавни, сладки и енергични животинки — чудесни

...
Котките са много забавни, сладки и енергични животинки — чудесни
Коментари Харесай

Десет неща, от които трябва да се отървеш преди да си вземеш котка

Котките са доста занимателни, сладки и енергични животинки — чудесни домашни любимци. Безспорно е тяхното любознание. То, несъмнено, може да им навреди съдбовно, в случай че не се вземат задоволително виновни предварителни ограничения.
Какво би трябвало да махнете от вкъщи си, в случай че желаете да сте притежател на здрава и щастлива котка?
Прежда
Въпреки че постоянно свързваме кълбетата с прежда със заниманието на котките, в реалност не е по този начин. Те обичат да си играят с всякакви конци, само че концепцията по никакъв начин не е добра. Ако част от преждата навлезе стомаха и червата на животинчето, може да се стигне до лекарския кабинет. Преждата поврежда неприятно хранопровода. Полепналите власинки по храносмилателната система могат да причинят задушаване.
Кабели
Кабели има на всички места, няма по какъв начин да се изолирате от тях. Те би трябвало да се скрият от котката. Тези домашни любимци обожават да си играят с кабели, само че по този начин може да се стигне до съществени повреди, пожари и гибел.
Лампи с хималайска сол
 Открий какво коте си съгласно зодията ти Открий какво коте си съгласно зодията ти
Ако нямате към момента домашна котка, дали към този момент не е време да си вземете една? Спрямо кучетата са много по-лесни за гледане, а своенравната...
Модерните през днешния ден лампи са потребни за човешкото здраве, само че за котките са нездравословни. Те ги ближат, а хималайската сол може да аргументи разстройство, гърчове, припадъци,  у котките. При невъздържание с количеството може да настъпи гибел.
Кости
При изхвърляне на костите и кокалите от вечерята, постарайте се да не доближават до котката ви. Има огромен риск от гибел или задавяне от костите. Те се забиват в червата или хранопровода и котките умират в жестоки страдания.
Щори
Котките обожават да влизат на тесни места, а щорите са отлично място за това. Ако са по-остри детайлите, котката може да се пореже.
 Коте си намокри лапичката и се скара на купичката (ВИДЕО) Коте си намокри лапичката и се скара на купичката (ВИДЕО)
Котките са странни същества, само че ние ги обожаваме. Точно, когато си мислим, че няма с какво да ни изненадат - те го вършат. Ето по какъв начин едно...
Вода от тоалетната паница
Винаги спускате капака на тоалетната паница след потребление, тъй като някои котки пият от водата в тоалетната. Добре е да спрете потреблението на ароматизатори за въздух и тоалетна. Те съдържат отрова и в случай че котката пие от водата, ще пострада.
Алое вера
Алоето е доста потребно за хората, само че при котките работи като отрова. То провокира повръщане и диария. Добре е да не държите алое в дома си.
Лилиуми, лилии
 Коте хвана влака и се върна при стопаните си (СНИМКА) Коте хвана влака и се върна при стопаните си (СНИМКА)
Всеки е чувал история за котки, които са минали хиляди километри и трудности, с цел да се завърнат в дома при стопаните си. Може би н...
Това са доста отровни за котките растения. Заради тях котките губят вкус, повръщат, имат разстройство.
Хлебно тесто
Докато месите тесто, постарайте се котката ви да не стига до него, изключително когато е оставено да шупва. Суровото тесто може да подейства съдбовно на котката ви, в случай че яде от него.
Течни ароматизатори
Ако употребявате течни ароматизатори в пространствата в дома си или потапяте дървени клечки в тях, би трябвало да сте наясно, че котките, разсипвайки шишенцето, могат да вдишат или обхванат част от ароматното масло и по този начин животът им да се окаже в заплаха.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР