Котката почиства негативната енергия, натрупана в дома Котките са смятани

...
Котката почиства негативната енергия, натрупана в дома Котките са смятани
Коментари Харесай

Котката може да усети предстоящи лоши събития

Котката почиства отрицателната сила, насъбрана в дома

Котките са считани за едни от най-загадъчните животни на планетата. В Египет те били почитани и считани за божествени създания. В днешно време котката е елементарен домакински любим. Не всичко обаче е толкоз просто, тъй като в предишното котките са били считани за мистични същества, те могат да бъдат свързани с магия. Има няколко признака, които могат да покажат, че вашият домакински любим усеща и вижда повече от вас.

Котката почиства отрицателната сила в дома и се пробва да ви предизвести, когато следва нещо неприятно.

Котката седи втренчена в една точка
Много котки имат навика да „ гледат “ в една точка за няколко минути. Маговете изясняват това с обстоятелството, че котките могат да виждат зли духове и тъмни сили, проникващи в дома ви. Когато седят и гледат в една точка, това значи, че са изгонили злите духове. Зрението и слуха на котките са доста по-развити от тези на хората.

Недоволство от притежателя
Ако вашият домакински любим внезапно стартира да мяука или е доста неудовлетворен от завръщането ви, това значи, че сте донесли негативна сила вкъщи. В такива случаи си коства да вземете душ и да изперете облеклата си.

Напуска дома
Котките постоянно бягат от вкъщи или не престават да се пробват да го създадат. Това значи, че прекалено много негативна сила се е натрупала в къщата и животното към този момент не може да се оправи с нея. За да върнете котката си и да отбраните себе си и дома си, би трябвало да почистите дома си от отрицателна сила.

Вижте още: Сироп от зелени орехи – изгоди

Необичайно държание
Някои котки имат дарбата да плануват бъдещето и да плануват идни неприятни събития. Ако забележите, че котката ви е почнала да се изнервя, съска и се държи обезпокоително, това значи, че в близко бъдеще може да се случи нещо неприятно или противен човек да пристигна в къщата ви.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР