Котка е затворена и бедства в магазин на Централна газа.

...
Котка е затворена и бедства в магазин на Централна газа.
Коментари Харесай

Котка е арестант в магазин в Пловдив, търсят вариант за евакуация

Котка е затворена и бедства в магазин на Централна газа. За това алармираха пловдивчани, които са видели животното затворено зад витрина.

Животното е там минимум от 5 дни, описват локални. Жена, която храни котките в квартала, споделя, че не е виждала беглеца от известно време. Собственичката на магазина обаче твърди, че котката към този момент не е там и че магазинът е част от 6-етажен старт тютюнев склад с пролуки на всички места в структурата.

Във вторник Ирена Стойчева вижда, че животинката е вътре в комерсиалния обект на ул. " Иван Вазов ", който обаче от месеци стои празен и под ключ. Нейни познати пък настояват, че котето е вътре от събота.

" Предполагам е намерила междина отнякъде и е влезнала, след това е скочила през окачения таван. Няма по какъв начин да се върне. Силно изплашена е ", споделя пред кореспондент на TrafficNews Ирена, която е взела при сърце ориста на котката.

Тя споделя, че в последна сметка е съумяла да се свърже със притежателя на магазина.

" Жената пристигна и отвори, само че котето е уплашено и не излезе. Понеже тя не ми даде повече от 5 минути, аз я помолих да слага човечен капан за залови на котето, само че тя изрично отхвърли подпомагане и заключи обекта ", уточни Ирена.

Според собственичката на магазина обаче там към този момент няма котка. Мина Стойчева твърди, че през днешния ден Ирена е имала достъп от към 30 минути, само че котка не е открита.

" Коте няма затворено вътре. Обиколихме, само че не намерихме. Това е остаряла постройка, тютюнев склад на шест етажа. Има дупки отвред, това коте може да излезе отвред. Има счупени прозорци, както е влезнало - по този начин е излязло. Не отхвърлям, че е било вътре тъй като е бутнало падащ таван, разпокъсало е мокети. Какво ли не. Но вътре сега няма котка. Нека спрем, тъй като става смешно. Няма по какъв начин да се постави капан, тъй като вътре към този момент няма котка. Сотът също не реагира ", уточни Мина Стойчева и акцентира, че обича животните, само че явно котката не е в магазина.

Ирена е потърсила подпомагане в полицията и пожарната, само че те изясняват, че това е частен обект и в този смисъл е ненарушим. Тя е решена да пусне и тъжба във Второ районно за отказано подпомагане от притежателя с вяра наред котето да бъде изведено от обекта.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР