Костадин Костадинов нарече депутатите в 48-ия парламент евроатлантическа тълпа“ и

...
Костадин Костадинов нарече депутатите в 48-ия парламент евроатлантическа тълпа“ и
Коментари Харесай

Копейкин пред 48-ия: Евроатлантическа тълпа

Костадин Костадинов назова депутатите в 48-ия парламент „ евроатлантическа навалица “ и предвеща завършек на Народното събрание скоро.

Според него българите не са удовлетворени от избора и „ евроатлантическата група “ привежда смъртната присъда на България всеки ден.

Не си мислете, че това, което всички виждаме, е нещо ново, продължи той.

След това прочете в целокупност две стихотворения на Вазов – отпреди 140 година, за преклонената главичка и за линеещото потомство.

След литературната акция водачът на „ Възраждане “ направи и къс анализ като в учебно заведение за ембицили.

Спасение и избавление извън няма да пристигна, сподели Костадинов.

Той продължи с антиевропейска изразителност – против еврото, НАТО и Запада, мина през демографската рецесия и даде обещание да се бори за всяка една българска душа.

След това цитира и Радой Ралин, само че този път накратко.

Не желаеме повече България да е васална територия, длъжни сме да запазим българския лев, да кажем не на зелената договорка, да защитим българския интерес в Северна Македония, да освободим страната си от непознатите военни бази, да излезем от демографската рецесия, сподели Костадинов.

Според него историята ще запомни тях / “Възраждане “ – б.р./ като идеалисти. Като историк съм задължен да предупредя, че историята не остава никому длъжна, сподели той.

Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР