Космат модел отвърна на троловете, които определят космите по тялото

...
Космат модел отвърна на троловете, които определят космите по тялото
Коментари Харесай

„Мъжете наричат ​​косматите ми крака и дупки отвратителни – но те дори не могат да си пуснат брада“

Космат модел отвърна на троловете, които дефинират космите по тялото й като „ отвратителни “, откакто реши да зареже бръснача си и да го остави тялото й си прави работата.

26-годишната Чери от Сиатъл в Съединени американски щати реши да се откаже от бръсненето преди осем месеца и в този момент прегръща косматите си подмишници, интимни зони и крайници. Сега дамата, известна като Космата Чери, с горделивост разгласява без извинения фотоси на окосмяването си онлайн.

Казаха й, че „ има потребност от косачка и ножица за жив плет “ и „ косматите ръце не са привлекателни “. Други упрекват Чери, че е фотошопирала косата на краката си на фотоси.

Моделът твърди, че печели колосалните $20 000 (£15 736) на месец с помощта на хората, които купуват нейните секси фотоси с коси онлайн. Тя обича да предизвиква позитивното отношение към окосмяването по тялото на страницата си в TikTok @ittybittycherrybb и споделя, че един почитател й е споделил, че в случай че се подстригва, ще й изпратят £4000, оповестява Daily Star.

Решението да спр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР