Кошмарно започна новата година за читателка на Plovdiv24.bg, заради загубата

...
Кошмарно започна новата година за читателка на Plovdiv24.bg, заради загубата
Коментари Харесай

Кошмарен завършек на новогодишната нощ! Жена слезе от таксито, но без много скъпия си телефон

Кошмарно стартира новата година за читателка на Plovdiv24.bg , поради загубата на скъпоструващ мобилен телефон.

Дамата чествала със брачна половинка си и другари в заведение в " Тракия ". След края на новогодишното празненство на 1 януари сутринта фамилията се качило в кола на " Елма Такси ", извикано посредством мобилно приложение. По пътя до дома им в Цалапица дамата си поровила в телефона и го прибрала в джоба си. У дома си били към 4.50 ч. и след час и десетина минути открила неналичието на апарата. Позвънила на номера си, само че телефонът към този момент бил изключен.

Чак по обяд съумяла да се свърже с диспечерките на " Елма " и да ги помоли да ревизират дали водачът е намерил телефона в колата. Диспечерките се държали доста жестоко и надменно, само че читателката ни не се отказала и вечерта още веднъж им звъннала. Казали й, че били говорили с водача и той не бил разкрил нищо в таксито. На идващия ден дамата намерила телефонен номер на компанията за недоволства и разказала патилата си. Тогава най-сетне се свързала с водача,  който персонално я уверил, че нищо не е намирал в колата си и заречен да спомага.

Телефонът е заключен с ключова дума и няма да може да се употребява от различен човек, добави информацията дамата. Подаден е сигнал и в полицията. 

След курса до Цалапица таксито е имало още два - от " Кършияка " към " Тракия " и извънградски. Читателката ни моли, в случай че някой от пасажерите по тези посоки е намерил телефона й, да се свърже с  Plovdiv24.bg . Медията ни има ангажимент да съобщи изгубената движимост на притежателката й.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР