Кошмарен ден очаква членовете на страшната обирджийска банда Понти и

...
Кошмарен ден очаква членовете на страшната обирджийска банда Понти и
Коментари Харесай

Голяма тесла е надвиснала над главите на наглите апаши Ники Понти и Стоян Дългия

Кошмарен ден чака членовете на страшната обирджийска тайфа Понти и Дългия. Двамата до в този момент имат наложена мярка задържане под стража поради обира, който направиха преди дни в Люлин. Днес обаче ще се взема решение ориста им пред Апелативния съд. Магистратите би трябвало да решат дали да ги оставят още веднъж в ареста.

Припомняме, че както БЛИЦ първи заяви, в столичния квартал „ Люлин” мощна тайфа за грабежи извърши грабеж на магазин. Трима апаши нахлули в супермаркета, въоръжени с железни пръти и са заплашили чиновниците. Избили са касата на магазина по позната скица и са я изхвърлили през прозореца и са си плюли на петите.

Задигнатата сума бе за към 10 000 лева След отлични и бързи дейности от страна на столичните служители на реда, двама от тях - Стоян Дългия и Ники Понти, са задържани. Мраморския обаче оказал гневна опозиция, ранил е служител на реда и е избягал.

Очаква се през днешния ден съдът да не прояви благосклонност и още веднъж да ги остави в ареста, защото двамата се смятат за извънредно рискови.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР