Кошмарът дойде: 24-часовият телевизионен канал Timeless Drama Channel, по който

...
Кошмарът дойде: 24-часовият телевизионен канал Timeless Drama Channel, по който
Коментари Харесай

КОШМАР: Тръгва канал с 24 часа турски сериали

Кошмарът пристигна: 24-часовият ефирен канал Timeless Drama Channel, по който се излъчват единствено турски сериали, публично потегля и у нас от през днешния ден. Ужасът ще върви в мрежата на „ Булсатком “.

Българският операторът подписа извънредна договорка с интернационалната медийна компания SPI International, която ръководи над 40 канала на 6 континента, измежду които е новият Timeless Drama Channel. „ Булсатком “ подписа тригодишен контракт програмата на 24-часовия канал в страната ни да върви единствено в нейното портфолио.

Timeless Drama Channel ще покаже 4 премиерни сериала, които до момента не са се предавани в български ефир. Той е премиум канал на компанията SPI, който предлага над 600 часа качествени турски сериали с присъединяване на световноизвестни звезди като Енгин Акюрек, Къванч Татлъту, Бергюзар Корел, Фарах Зейнеп Абдулда, Кенан Имирзалъолу, Туба Бююкюстюн и други

„ Партньорството с SPI е част от уговорката ни да разтеглим портфолиото си от телевизионни канали, изключително във филмовия род. То дава отговор на тактиката ни да предоставяме богато и разнообразно наличие, сплотяващо разнообразни зрителски усети “, изясни Станислав Георгиев, основен изпълнителен шеф на „ Булсатком “.

Timeless Drama Channel е измежду най-бързо разрастващите се малките екрани в целия свят, достигайки над 5 милиона семейства в 14 страни, извънредно известен и сполучлив в Сърбия, Румъния, Албания и Хърватия, където се популяризира от предходната година.

Всички сериали у нас ще вървят дублирани на български език с доста известни гласове.

Инфо:лупа

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР