Кошмар! Трагедия! Драматична картинка! Това са само част от определенията,

...
Кошмар! Трагедия! Драматична картинка! Това са само част от определенията,
Коментари Харесай

Проклятието да си шофьор в Кючука: Ремонтите затапиха кварта...

Кошмар! Трагедия! Драматична картинка! Това са единствено част от определенията, с които водачи си служат, с цел да опишат обстановката в пловдивския квартал " Кючук Париж ", която е реалност от началото на седмицата. Проверка на " Марица " сподели, че тапите в зоната към стартиралия ремонт не са епизодични, единствено в час пик заран и вечер. Тапите са целодневни. Със сигурност заран и вечер напредването става с няколко минути по-бавно, само че в интервала от 9 до 16 часа обстановката не е доста по-розова. 





Огромни тапи има на бул. " Никола Вапцаров ", " бул. " Македония " и улиците " Скопие " и " Димитър Талев ".  Особено постепенно и проблематично е да вземем за пример прекосяването на кръстовището на бул. " Никола Вапцаров " и ул. " Димитър Талев ". Няколко светофара не са задоволителни, с цел да не се изнесат 20 коли. Шофьорите от градския превоз пък недоволстват, защото гоненето на разписание е задача невъзможна. 



" Освен с хеликоптер или с галактически транспортен съд, с друго не може да се мине обикновено тук ", пък разяснява водач от дългата колона. 



Заради спряното придвижване бул. " Александър Стамболийски ", седналите зад кормилото извършиха и дребните пресечки в опит за бягство. Така обаче се затрудни придвижването да вземем за пример по " Пере Тошев ", " Братя Бъкстон ", Родосто " и така нататък Общо взето водачите се промушват из всички пресечки на ул. " Димитър Талев ", с цел да избегнат трафика. 

Погледнати от високо, конфликтните улици и булеварди в Кючука имат тип на мравуняк с единствената разлика, че колите едвам пъплят. 





Тапите обгръщат и Коматевско шосе, където така и така придвижването е извънредно натоварено. 
Предвид обстановката, водачите си разрешават да вършат рискови маневри, като противоположни завой и нахлуване в насрещното. 



фотоси от Наташа Манева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР