Косата е символ на женственост и всяка дама си мечтае

...
Косата е символ на женственост и всяка дама си мечтае
Коментари Харесай

7 изпитани трика, с които да кажете „чао“ на изтощената коса

Косата е знак на женственост и всяка дама си мечтае за здрава и блестяща коса, която да акцентира женствеността ѝ. Понякога обаче каквото и да вършим не можем да се оправим с изтощената коса. Истината е, че позволяваме доста неточности в грижата за нея, без въобще да осъзнаваме това.
Днес ще ви дадем няколко изпитани съвета, с които да кажете „ довиждане “ на изтощената коса.
 Маска знамение преобразява косата ви Маска знамение преобразява косата ви
Дамите, които живеят на крайбрежни и тропически региони се славят с гъсти и лъскави коси. Това е по този начин, тъй като постоянно употребяват кокосово...
1. Купете си забрадка за коса за след баня
Това е извънредно значима стъпка, която трансформира „ играта “ и по тази причина я слагаме преди всичко. На пазара има доста кърпи за коса за след баня, само че най-добре е да изберете такава, която съдържа микрофибър, тъй като всмуква влагата доста добре. Когато постоите с забрадка за баня към 30 минути, тя попива над 60-70% от влагата в косата ви. Така сушенето със сешоар по-късно става извънредно бързо, за 2-3 минути и косата ви ще се съживи за по-малко от месец, когато не я изтощавате с горещата бликам въздух.
2.  Сменете сешоара
На пазара към този момент има сешоари, които сушат косата с по-хладка бликам, която се редува с топла бликам въздух. Можете да промените сешоара вкъщи, който суши косата ви на висока температура и лишава от естествената ѝ хидратация с подобен, който употребява студена бликам въздух. Това ще направи косата ви по-жива и здрава и ще забележите разликата доста бързо.
3. Не сушете механично косата си
 3 аргументи да изберете качествени бои за коса 3 аргументи да изберете качествени бои за коса
Противно на всякаква логичност дамите доста постоянно вършат промени във визията си, които в техните очи са с изключително огромна значителност. Така...
Не използвайте групи хавлиени кърпи, с които да триете косата си в устрема да я изсушите по-бързо. Това механично деяние поврежда косъма и води до раздробяване, изсушаване и по-бърз разцвет на краищата на косата. Ако въпреки всичко сте привикнали на това деяние, просто попивайте нежно косата, без непотребни придвижвания.
4. Добавете тези храни в менюто си
Приемът на повече витамини и уравновесената храна сигурно оказват въздействие върху положението на косата ни. Хапвайте повече храни, богати на омега-3 като риба или авокадо да вземем за пример. Освен това се счита, че бобовите храни оказват помощ при изтощена коса, тъй като са богати на цинк, желязо и протеини, което подтиква растежа и здравината на косата.
5. Използвайте спрей за термозащита
Вече има страхотни подхранващи спрейове, които пазят косата преди сешоар или изправяне с преса. Тези спрейове се впръскват по дължината на цялата коса, разресвате хубаво, с цел да се разпредели отмерено на всички места и по-късно ще ви предпазят от горещината на пресата или сешоара.
 Екстеншъни за коса: Как да постигнете естествена визия Екстеншъни за коса: Как да постигнете естествена визия
При екстеншъните за коса изборът не е сложен, стига да се съблюдават някои съществени насоки, с цел да се реализира вярна компактност и натурален...
6. Посещавайте по-често коафьор
И тук не приказваме за това да си позволявате скъпи процедури за поддържане на косата, а просто по-често да подстригвате цъфналите краища, тъй че да давате нов живот на косата си. Много дами са привикнали да вървят на коафьор едвам 2-3 пъти годишно, а е добре това да се прави един път на 2 месеца.
7. Пазете косата си от слънцето
Слънцето също доста да изтощи и дехидратира косата ви, изключително през горещите летни дни на плажа, когато през целия ден стоим под мощните слънчеви лъчи. Непременно използвайте шапки идващото лято или прибирайте косата си в кок, тъй че да я предпазите оптимално добре.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР