Коса без обем – това е един от най-масовите проблеми,

...
Коса без обем – това е един от най-масовите проблеми,
Коментари Харесай

Никога вече коса без обем

Коса без размер – това е един от най-масовите проблеми, с които дамите се сблъскват, когато приказваме за външен тип.

Ако косата ни е по-скоро тънка, с по-рядък или по-мек косъм, то тя стои като залепнала за скалпа.

Специалните шампоани и балсами за коса без размер оказват помощ, както и спрейовете, които нанасяме в корените преди издухване. При коса без размер, горещо предлагаме и противоположното миене, една простичка техника, след която ще забележите доста добър резултат и косата ви няма да стои толкоз сплескана, нито ще се омазнява толкоз бързо.

Сух шампоан при коса без размер

Вече сте употребявали изсъхнал шампоан? Вероятно имате навика да го ползвате на суха коса, с цел да си осигурите един спомагателен ден без измиване.

Ако обаче измененията техниката, ще се радвате на удивително повече размер. Тайната е в това да напръскате корените след измиване – когато косата е изсушена на към 90% и е въпреки всичко леко влажна.

Влагата ще разреши на косъма да задържи повече от продукта. Така сухият шампоан образува по-плътен филм върху косъма и го удебелява и втвърдява, а резултатът от повдигането в корена с четката и сешоара се резервира за по-дълго.

Трябва да знаете, че този способ не е потребен за косата и скалпа, само че в случай че прилагате този трик рядко, ще можете да се радвате на доста повече и по-траен размер за специфични мотиви.

Тенденциите при маникюра ни връщат към базовите цветове

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР