Корупцията убива. Ако не съществуваше корупция, такива като Мартин Божанов-Нотариуса, нямаше

...
Корупцията убива. Ако не съществуваше корупция, такива като Мартин Божанов-Нотариуса, нямаше
Коментари Харесай

Бивш шеф на НСлС: Съпругата на Нотариуса трябва да сътрудничи, ако иска убийството му да бъде разкрито

" Корупцията убива. Ако не съществуваше корупция, такива като Мартин Божанов-Нотариуса, нямаше да ги има. Ако правораздавателната власт работеше, както би трябвало, той сигурно нямаше да бъде разстрелян. Такива хора би трябвало се проверяват и съдят ".

Това сподели някогашният шеф на Националната следствена работа Бойко Найденов в ефира на „ Твоят ден “ по NOVA NEWS. Той уточни, че зад убийството на Нотариуса стои гарант.

Найденов моли за това да се обясни кои са магистратите, които трябвало да подхващат ограничения по отношение на Мартин Божанов.

„ Едва ли някой си мисли, че с убийството на някого изчезва и всичко, до което той се е докосвал “, разяснява специалистът.

Той съобщи, че политиците би трябвало да основат добра среда, с цел да могат правосъдните органи да работят. Експертът добави, че задачата на оперативните органи е да проучват наличните данни и да покажат на прокурорите кого да разпитат и защо.

„ Не може брачната половинка на Нотариуса да не знае за парцелите, които той има, за контактите, които има. Ако тя желае да се стигне до причинителя и поръчителя на убийството, би трябвало да сътрудничи на органите “, счита Найденов.

Той сподели, че е сдържан оптимист за това дали ще станат известни имената на политици и магистрати, които са свързани с Мартин Божанов. „ Но при нас този звук нормално отминава и остава единствено ехото “, добави някогашният шеф на Национална следствена служба.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР