Корпоративните клиенти се различават до голяма степен поради различните нужди

...
Корпоративните клиенти се различават до голяма степен поради различните нужди
Коментари Харесай

Какви преференции получавате, ако сте фирма?

Корпоративните клиенти се разграничават значително заради другите потребности и спецификите на активността им. Без значение какви са браншът и размера на компанията, тя автоматизирано попада в графата „ корпоративен клиент “.

За разлика от физическите лица към компаниите се ползват разнообразни подходи и надлежно работят други правила, отнасящи се до картите за гориво. Като най-значителното преимущество, което им носят, е опцията да се понижат и да се управляват елементарно непрекъснатите разноски за гориво.

Фирмените карти са основани и ориентирани към оптимални решения по отношение на потребностите на съответния бизнес. Те дават опция да се употребява система, която разрешава зареждането на разнообразни типове, като дават удобството на на отсрочено и безналично заплащане.

Притежателите на фирмени карти за гориво от “ЛУКОЙЛ” могат да се възползват и от редица други прерогативи. Те са ориентирани и съобразени с потребностите на клиентите и дават гъвкави решения в помощ на бизнеса им.

Удобства и преференции за фирмените клиенти на “ЛУКОЙЛ”

Всеки фирмен клиент може да съобщи корпоративни карти за гориво от ЛУКОЙЛ, за които ще му бъде направена оферта с условия, съобразени с потребностите и размера на бизнеса му. След уточняване на изискванията, те се оформят в контракт, като процесите за това са гъвкави и бързи.

Фирмените клиенти на ЛУКОЙЛ имат разполагаем голям брой преимущества, които да улеснят ръководството и контрола на разноските по техния автопарк, а точно:
Безплатно издаване на корпоративни картиБезплатно обслужване и поддръжка на картитеЗащита на картата посредством въвеждане на ПИН код, който е по избор на клиентаВъзможност за зареждане на разнообразни типове горива с отсрочено безналично плащанеПолзване на фирмената карта във всяка от над 220-те бензиностанции на веригата цялата странаДостъп до онлайн платформата за корпоративни клиентиПолучаване на електронни фактуриБързо консултиране и подпомагане при пораждане на въпроси и усложнения
При издаване на корпоративни карти клиентът не заплаща нищо, както и по време на интервала на прилагане на картите. Освен това се предлага издаване на безграничен брой фирмени карти за оптимално улеснение при ръководство и управление на автопарка.

Въвеждането на алтернатива за личен код за отбрана е основано напълно в интерес на клиента. По този метод се подсигурява сигурността от злонамерена приложимост на картата.

Зареждането на горива може да бъде свободно за всички типове или лимитирано единствено до един тип. Този вид е въведен за улеснение и още веднъж съобразено против вероятни злоупотреби. Отложеното заплащане е доста омекотен способ, който е в интерес на бизнес клиентите.

Няма сложени ограничавания за прилагане на фирмената карта. Тя е годна за всяка бензиностанция на “ЛУКОЙЛ” в цялата страна.
Снимка: LUKOIL

Онлайн порталът, предопределен за фирмените клиенти, разрешава детайлно да се наблюдава нужната информация за потреблението по дати, коли, транзакции и издадени документи. Достъпът може да бъде сбъднат когато и да е и от разнообразни устройства посредством потребителско име и ключова дума.

Получаването на фактурите в края на отчетните интервали също улеснява административните процеси при компаниите. Като за още по-голямо улеснение са вероятни разбивки съгласно потребностите на клиента. Към фактурата се изпраща и детайлна информация на потреблението. Тя носи информация за количество и тип на горивото, обекта, от който е заредено, и номера на транспортното средство.

Бързата противоположна връзка и подпомагане при потребност е част от преимуществата, въведени за корпоративни клиенти. Надеждното и умело отношение, което ще получите от картовия отдел, е в помощ при пораждане на въпроси и усложнения от всякакво естество.

Видове фирмени карти

Според спецификата на бизнеса и нуждата от разнообразни модели на ползване, можем да разграничим фирмените карти съгласно метода на издаване, техния предел, метод на заплащане и спомагателни условия.

Картите за корпоративни клиенти могат да се издават на името на компанията или на съответно посочено лице. Друг вид е да бъде издадена на регистрационния номер на съответното транспортно средство. Тези варианти са въведени, с цел да улеснят оптимално избора на корпоративния клиент.

Възможностите за слагане на предел при зареждане на гориво са гъвкави. Можете да избирате сред предел на база интервал (дневен, месечен, годишен) или на база количество (заредени литри).. Предлагат се варианти, които са за отчитане на тримесечие и шестмесечие.

Картите не са еднотипни за всички корпоративни клиенти, а се разделят на три съществени типа, като всеки от тях разрешава безналично заплащане.
Тип ДГ - разрешава зареждане единствено и само на дизелово горивоТип Г - разрешава зареждане с всички предлагани горива
За всеки фирмен клиент може да се оформи гъвкаво, съобразено с потребностите, опциите и целите на активността, с цел да се подкрепи развиването и триумфа на неговия бизнес.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР