Коронерът се обади да прегледа Лейси Флетчър, след като тялото

...
Коронерът се обади да прегледа Лейси Флетчър, след като тялото
Коментари Харесай

Съдебният лекар „никога“ не е виждал „убийствена“ сцена като Лейси Флетчър, жена намерена „разтопена“ на дивана: „Все още ме притеснява днес“

Коронерът се обади да прегледа Лейси Флетчър, откакто тялото й беше намерено „ разтопено “ в цялостен с боклуци кратер в дивана на фамилията й „ в никакъв случай не е виждал сходно ликвидиране “ — и към момента е смутен от видяното.

36-годишната Флетчър беше открита покрита с урина и изпражнения и „ слята “ с цялостния с червеи диван в дома на родителите си в Източна Фелисиана, Луизиана, през януари 2022 година – а тази седмица Шийла и Клей Флетчър пледираха да не се състезават до непредумишлено ликвидиране поради ужасяващата й гибел.

„ Виждал съм всевъзможен тип гибел. Никога не съм виждал такова ликвидиране. Никога не съм виждал човешко създание безусловно измъчвано и оставено да почине, до момента в който е жива “, сподели доктор Юел Бикъм пред Ашли Банфийлд от NewsNation в четвъртък.

„ Никога не съм виждал това (през) живота си. … Лейси не се разложи. Тя изгни в личното си тяло, в тази дупка, в тази канализация, на дивана. “

Прокурорите споделиха, че Флетчър е лежала там, изтощена и в огромно страдалчество, око...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР