Коронацията, цялата подготовка за събитието плюс посрещането на хиляди важни

...
Коронацията, цялата подготовка за събитието плюс посрещането на хиляди важни
Коментари Харесай

Крал Чарлз на почивка без Камила

Коронацията, цялата подготовка за събитието плюс посрещането на хиляди значими посетители евентуално е изтощило крал Чарлз. А и въпреки всичко той се възкачи на престола на 73 години. Затова не е учудващо, че възнамерява отмора, през която да се възвърне от напрежението.
 Защо крал Чарлз и Камила ще имат и втора
Защо Чарлз и Камила ще имат втора коронация

Когато поданиците в Шотландия имат потребност от в допълнение внимание

Изненадите около нея са две. Първо - кралят отпътува самичък, без брачната половинка си Камила. И второ - ваканцията му ще е в прилежаща на България страна. От 2006 година той има къща в Трансилвания, Румъния, и точно там ще бъде през юни.

Позната като Синята къща, тя се намира в селцето Вискри и се отдава чартърен във времето, когато не се употребява от Чарлз. Можем да забележим изискванията за престоя там, както и повече фотоси, на профила й в.
 Снимка 620380

Чарлз към момента като принц е на посещаване в Трансилвания през 1998 година, когато се влюбва в цялата област и съвсем непокътната природа тук. Blue House, която закупува, има седем стаи и е реставрирана в типичния за региона жанр.
 Снимка 620381

Очаква се по време на престоя си кралят да се храни с създадена в района храна, както и да взе участие като жури в съревнование по косене на ливади, пишат Daily Mail. Чарлз е притежател на още един парцел в Румъния - плантация в село Заланпатак в Карпатите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР