Корнелия Нинова видя в изказване на премира в оставка Бойко

...
Корнелия Нинова видя в изказване на премира в оставка Бойко
Коментари Харесай

Нинова: Борисов призна, че говорил със Станишев да ме махне от БСП

Корнелия Нинова видя в изявление на премира в оставка Бойко Борисов самопризнание, че преди години е водил диалози със Сергей Станишев тя да бъде отстранена от Българска социалистическа партия.

" Чухте ли Борисов? От дума на дума си дойдохме на думата. Той проговори за задкулисието, което самичък сътвори. Какви ли разкрития ще направи още? Миналата седмица стартира поименно да изрежда хора от всички партии, на които е помагал. Интересно против какво. А през днешния ден призна, че разговарял със Сергей Станишев да ме махне. Представяте ли си: водачът на ръководещата партия споделя на водача на опозицията да в профил неуместните му хора. Видя се, че съм била права за подводниците му в Българска социалистическа партия и задачата на вътрешната съпротива ", написа водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка следващото живо включване на Борисов.

По-рано във вторник министър председателят в оставка от болничното заведение, в която е настанен поради интервенция на коляното.

Именно по време на това показване той загатна Станишев и Нинова: " На тези, които споделят, че ме било боязън да отида в Народното събрание - още по времето на Станишев му споделях: " Спри ги тези Мая и Корнелия, излез ти ". Истерични и злобни дами, а те всичките се събраха там – и Таня, и Капон, и Мая, и Корнелия и още има един-двама мъже като тях истерични. Да, не ми се върви, то не принася нищо на страната. Ако нещо, щеше да способства, да отида. Те не желаят да четат и да приказват по проекта ".

През 2011 година, когато Нинова и Мая Манолова бяха депутати от Българска социалистическа партия, а Станишев беше водач на социалистите, Борисов разгласи от парламентарната естрада: " Колега Станишев, в случай че можете да ми ги разпределяте една по една. Това е доста мощен психически напън ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР