Корнелия Нинова толкова се уплаши, че Ваня Григорова ще стане

...
Корнелия Нинова толкова се уплаши, че Ваня Григорова ще стане
Коментари Харесай

Борисов: Нинова толкова се уплаши, че Ваня Григорова ще стане кмет, че не ни иска подкрепата

" Корнелия Нинова толкоз се уплаши, че Ваня Григорова ще стане кмет, че не ни желае поддръжката ".

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Казанлък, където отиде, с цел да поддържа за балотажа Галина Стоянова.

 

На първия тур тя завоюва 46,45% от гласовете, а Иван Колев от " Българска социалистическа партия за България " - 29,06%.

" А ние просто казахме да се избира " дали да има държавна благосъстоятелност или Държавна сигурност ". А тя взе, че се уплаши. А сякаш Ваня Григорова е неин претендент ", изтъка още той.

 

Припомняме, час преди този момент Борисов съобщи в Пловдив, че ГЕРБ в София няма да застане на балотажа зад претендента на ПП-ДБ Васил Терзиев и опледели Ваня Григорова като по-добрия претендент.
" По-добре държавна благосъстоятелност от Държавна сигурност ", стимулира се Борисов.

 

Подкрепата на Борисов за Ваня Григорова обаче не се хареса на Корнелия Нинова. „ Това, което е споделил Борисов, е недопустимо. Очаквам Ваня Григорова да се разграничи от позицията на Борисов. Смисълът на борбата в София е това ръководство да бъде заменено. Не мога да си показва, че нашият претендент ще бъда определен с гласовете на ГЕРБ “, категорична бе Корнелия Нинова.

 

Борисов подложи на мощна рецензия ПП-ДБ, дори ги назова " мързеливи ".

" Забравете за автомагистрали, забравете за тунели - Промяната не разрешава такива неща. Сглобката е толкоз паянтова. Аз разбирам те да не желаят тунел под Шипка, но да се стартира на друго място да се прави. То няма нищо. След изборите ще приказвам с партията. Поне да има локална власт, тъй като стане ли хаосът и в нея, не вижда какво ще бъде ", сподели Борисов в Казанлък.

" Сглобката - тази грозна дума, те я измислиха, не работи. Аз разбирам те да ни подкрепяха и ние -тях. ППДБ играят с нашите съперници ", посочи водачът на ГЕРБ.

" С външни и всевъзможни олигархични дейности се сътвори вълна - тя потегли в София и заля цялата страна. Сега отливът потегли от морето и се върна в столицата. Като всяка една вълна отива и се връща. Не можем да не сме удовлетворени в Старозагорско ", посочи Борисов.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР