Корнелия Нинова не трябваше да подава оставка, защото само след

...
Корнелия Нинова не трябваше да подава оставка, защото само след
Коментари Харесай

Вигенин: Корнелия Нинова не трябваше да подава оставка

Корнелия Нинова не трябваше да подава оставка, тъй като единствено след няколко месеца има локални избори и отвлича вниманието от главната цел – да се върнем в локалната власт, разяснява секретарят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин в сряда пред бТВ.

" И по-драматични моменти е имало в историята на Българска социалистическа партия ", сподели Вигенин. Според него задачата на Нинова е да получи явен мандат, в случай че бъде избрана отново.

Той счита, че Нинова би трябвало да успокои пристрастеностите в партията, а вътрешната съпротива би трябвало да е по-внимателна. Той е последовател на директните избори за водач на левицата. На въпроса за какво Българска социалистическа партия загуби евроизборите социалистът отговори, че европейските избори по принцип постоянно са сложни за левицата в Европа, чиито последователи не считат, че те могат да им решат проблемите.

Кристиан Вигенин подсети, че Българска социалистическа партия е повишила резултата си по отношение на предходните евроизбори и ще има един народен представител повече.

“Ако ГЕРБ имат шестима депутати и като се има поради, че един е от друга партия – Съюз на демократичните сили, на процедура ГЕРБ и Българска социалистическа партия ще имат идентичен брой евродепутати – 5 “, разяснява той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР