Корнелия Нинова играе ролята на секретарка на Гешев. Това заяви

...
Корнелия Нинова играе ролята на секретарка на Гешев. Това заяви
Коментари Харесай

Маноил Манев: Нинова играе ролята на секретарка на Гешев

Корнелия Нинова играе ролята на секретарка на Гешев. Това съобщи Маноил Манев от ПГ на ГЕРБ-СДС. Според него през последните седмици доста хора са започнали да играят двойни функции.
Прочетете още
„ Не ви ли прави усещане, че бутонът " Enter "  работи от господин Гешев. Г-жа Корнелия Нинова стои, стои и кoгато някой натисне бутончето, тя стартира да играе роля, друга от тази, която народът ѝ е избрал – асистентка на господин Гешев. Излиза и стартира да развива неговите тези “, счита той.

Манев означи, че с импортираните в деловодството на Народно събрание материали от страна на основния прокурор Иван Гешев, са се срещнали Тошко Йорданов, Гроздан Караджов, Владислав Панев, Корнелия Нинова и Георги Свиленски.

„ Изпълнили са си нещата, пуснали са документ до ръководителя на Народно събрание, както гласи член 40, алинея 6, той им е разрешил. Няма нито един, който да не е получил позволение за боравене с тези документи. Качили са се горе, прочели са си документите, без да вършат цирковете на Корнелия Нинова, която е извънредно добра парламентарна актриса, с риск да засегна гилдията на артистите в България “, съобщи той.

Депутатът от ГЕРБ обърна внимание, че от Българска социалистическа
партия са взели участие в договаряния с ГЕРБ и внезапно са минали в друга позиция

-  „ да се включват по сигнали на прокуратурата и на господин Гешев персонално “.

„ Има ли подозрения за някакви сили, с които ги държи този човек – записи на лица, свързани например с огромния въпрос за госпожа Нинова дали са продавани оръжия или не. Някой комуникирал ли си е с военнопромишления комплекс по нейно време, има ли там някакви подозрения “, каза той, като изясни, че задава тези въпроси риторично, само че прикани, в случай че от Българска социалистическа партия желаят, да излязат и да отговорят.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg