Корнелия Нинова е доказана г-жа Лъжа, постанови Върховният касационен съд.

...
Корнелия Нинова е доказана г-жа Лъжа, постанови Върховният касационен съд.
Коментари Харесай

Нинова е г-жа Лъжа: Върховният Съд

Корнелия Нинова е потвърдена " госпожа Лъжа ", постанови Върховният касационен съд. В решение на Второто гражданско поделение с докладчик по делото Веселка Марева, с което 19 минути разполага, от 23 ноември той я осъжда да заплати 2400 лв. на шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова и 1716 лева правосъдни разходи на Политическа партия ГЕРБ. Напомняме, че началник на Върховен касационен съд е арбитър с безупречна известност, която няма нищо общо с модела КОЙ, партии и олигарси, тъй че решението се приема в юридическите кръгове като безупречно.

Повод за желае на Нинова станаха изявления, в които Атанасова, правист, назовава Нинова, също правист, " госпожа Лъжа ", тъй като е твърдяла, че е проверявана от трима основни прокурори за приватизацията на Техноимпекс и никой нищо не е намерил. Напомняме, че приватизираната от нея компания е наказана от страната за измамите си след приватизацията и сме разгласили правосъдните решения по този проблем, които стават дефинитивни, до момента в който Нинова е отраслов зам.-министър на икономиата при Тройната коалиция. По новото дело, извоювано ог Атанасова, с документ от прокуратурата се потвърди, че Нинова не е проверявана от държавното обвиняване за Техноимпекс НИКОГА, т.е. е излъгала в това свое изказване.

С това могат да бъдат обяснени и някои последни изявления на Нинова предишния месец против прокуратурата, в което тя замеси и името на Кирил Добрев, койтж евентуално също ще я осъди по-късно решение, тъй като след изгубените 2 инстанции и съвещанията на третата, тя е знаела каква ще бъде думата  на Върховен касационен съд и е побързала да се застрахова.

Последните й обвинявания бяха за напън чрез показване на призовка вкъщи й, а се оказа, че не прокуратурата, а съдът я зове да се яви по делото, което сама е завела против журналиста Явор Дачков за друга нейна неистина - че по България не е изнасяла при ръководството й на отраслов вицепремиер оръжие за Украйна. Дори през днешния ден министър от държавното управление в Киев опроверга това, откакто преди него са го правили мнозина, в това число министър ръководителят на кабинета Петков - Нинова: Кирил Петков. 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР