Координационен център за оперативно взаимодействие между Комисията за регулиране на

...
Координационен център за оперативно взаимодействие между Комисията за регулиране на
Коментари Харесай

Още един координационен център у нас - ще го ръководи КРС

Координационен център за оперативно взаимоотношение сред Комисията за контролиране на известията (КРС), мобилните предприятия и лицензираните пощенски оператори стартира работа при започване на седмицата.
Центърът, под управлението на КРС, ще оперира за времето на изключителното състояние в страната, за да координира дейности в подсигуряване на свързаността и качеството на телекомуникационните и пощенските услуги, оповестяват от ведомството.

Координационният център ще синхронизира дейностите на регулатора и бизнеса по време на оповестеното изключително състояние по отношение на качеството на предоставяните услуги, координираност на дейностите и обезпечаване на своевременна информация за подхванати ограничения и дейности от страна на предприятията, предоставящи мобилни услуги и лицензираните пощенски оператори.

Координационният център получи цялостно подпомагане от страна на мобилните и лицензираните пощенски оператори. В КРС са избрани лица, отговарящи за техническите въпроси и връзките със заинтригуваните страни, показват от институцията.

С новосъздадения координационния център ще може да се свързват нуждаещите се на стационарен телефон 02 949 27 23 в часовия период от 9:00 до 17:30 ч., както и на имейлна на пиара на институцията - [email protected] по всяко друго време.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР