Координаторът на ОП „Чистота“ Онник Агопян хвана нарушител да лепи

...
Координаторът на ОП „Чистота“ Онник Агопян хвана нарушител да лепи
Коментари Харесай

Мъж от Самоков нацапа с обяви новите стълбове на Руски

Координаторът на Оперативна програма „ Чистота “ Онник Агопян хвана извършител да лепи разгласи за ремонт на покриви върху новите електрически стълбове на кръстовището сред бул. „ Руски “ и ул. „ Гладстон “ към МОЛ „ Марково тепе “.

Листовките бяха конфискувани, а нарушителят беше длъжен да почисти налепените стълбове. Младият мъж от Самоков се оправда, че си търсел работа, преди този момент разлепвал по стълбовете в София, само че там никой не му попречил.

За установеното в Пловдив нарушаване му беше формиран акт, следва да се посочи финансовият размер на глобата.

„ С пълномощията, които ни даде Общинският съвет, към този момент пълноценно влизаме в новите си отговорности и при установени нарушавания на общинските наредби започваме да глобяваме “, разяснява шефът на Оперативна програма „ Чистота “ Иван Стоянов.

Той чака подпомагане от жителите и ги прикани, в случай че станат очевидци, че някой изхвърля боклуци на нерегламентирани места, чопли семки в парка, хвърля фасове или замърсява по различен метод града, да алармират на телефон 032 675 817. Увери, че при подаден сигнал от предприятието навреме ще бъде изпратен екип, който да глоби нарушителите./Марица.бг
тагове самоков разгласи дирек съветски  Мъж от Самоков нацапа с разгласи новите стълбове на
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР