Кооперациите по булевард "Пейо Яворов" са потънали във вода, но

...
Кооперациите по булевард "Пейо Яворов" са потънали във вода, но
Коментари Харесай

Убийци ли работят в община Лозенец? Столичният район е под вода, чиновниците пият кафе... СНИМКИ

Кооперациите по бул. "Пейо Яворов " са потънали във вода, само че очевидно за Комитата и богато платените му чиновници по-важна е комбинацията сред кафе и цигарка.



До този миг Павлов нито един път не си е направил труда да излезе от грамадния си кабинет, да нахлузи едни ботуши и да се разноски до бул. "Пейо Яворов " до пресечката с улица "Васил Кирков " (на снимката). Пространството там наподобява на каналите на Венеция, само че на преследващия политическа кариера кмет въобще не му пука.



Хората живеещи в постройките към бул. "Пейо Яворов " са гневни и скоро се готвят да излязат на митинг пред община "Лозенец ".

"До моменти при няколкото пороя от последните два месеца се обръщахме към районната администрация, само че тя е глуха за сигналите ни. Добре че госпожа Фандъкова и шефката на Столичния инспекторат Веска Георгиева демонстрират отговорност и ни се притичат на помощ.



Отвратително е бездействието на районния кмет Павлов, който преди да бъде определен обещаваше чудеса за облагородяването на квартала, а в този момент не можем да му забележим очите! Още по-скандалното е, че администрацията на община "Лозенец " към момента не е подменила изгнилия трафопост до бул. "Пейо Яворов " 10! Какво чакат тези нахални служители - да измрат хора ли? ", гневят се жителите на "Лозенец ", които са твърдо решени да подадат сигнал в Софийската районна прокуратура за незаконното безучастие на общинските служители.






Хората в "Лозенец " считат да потърсят и лична отговорност от кмета Константин Павлов и да го доведат пред калните локви на бул. "Пейо Яворов ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР