Конвои със западно оръжия за Украйна може да станат законна

...
Конвои със западно оръжия за Украйна може да станат законна
Коментари Харесай

Рябков: Западните оръжия в Украйна може да станат мишена на руските сили


Конвои със западно оръжия за Украйна може да станат законна цел на съветските въоръжени сили, предизвести съветският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков.

„ Предупредихме Съединени американски щати, че доставките на оръжия, които те провеждат от прочут брой страни, са освен рисков ход, а и деяние, което трансформира упоменатите конвои в законни цели “, съобщи Рябков.

Той даде като образец мобилните системи за противовъздушна защита и противотанковите ракети.

Рябков съобщи също, че гаранциите за сигурността, които Москва изиска от Запада, в това число уверението, че Украйна няма да се причисли към НАТО, към този момент не са годни.

„ Ситуацията се промени изцяло. Въпросът към този момент не е да се реализиран задачите на нашите ръководители “, съобщи той пред съветската телевизия " Първи канал ", имайки поради поисканата от Кремъл „ демилитаризация “ на Украйна.

Въпреки това Рябков акцентира, че „ в случай че американците са склонни към това, несъмнено, можем да подновим диалога”. Заместник-министърът посочи, че Москва е подготвена да беседва по споразуменията СТАРТ за ограничение на нуклеарните арсенали. „ Всичко зависи от Вашонгтон “, съобщи той.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР