Контузия на младежкия национал Димитър Тонев стресна треньорския щаб на

...
Контузия на младежкия национал Димитър Тонев стресна треньорския щаб на
Коментари Харесай

Контузия на национал стресна Ботев в Турция

Контузия на младежкия национал Димитър Тонев стресна треньорския щаб на Ботев на лагера в Бурдур. По време на тренировката през днешния ден Тонев направи няколко обиколки и откакто усети болки в крайници, прекрати присъединяване си в тренировката. Тепърва ще се преценя положението му и дали ще може да продължи тренировките, или ще му бъде дадена отмора.

Отборът на Ботев организира много интензивна подготовка от подготвителния си лагер в Бурдур. Това бе и единственото занятие на " канарчетата " за деня.

Тренировката бе с по-голяма дълготрайност и бе със съществено натоварване за футболистите. В началната част бяха планувани извършения от кондиционния треньор Сърджан Проданович.

Последва занимателна игра с реакционна топка, която подвигна настроението на играчите, а упражнението бе водено от Георги Онов. До края на тренировката " жълто-черните " имаха голям брой тактически игри от старши треньора Азрудин Валентич.

В края на вчерашното занятие по-голяма част от футболистите бяха подложени на съществени бегови извършения от кондиционните треньори Проданович и Тодор Георгиев. Тодор Неделев и Кевин Янсон продължиха със независимата подготовка.

След подготовка " жълто-черните " футболисти се отдадоха на възстановители процедури в СПА центъра на Hotel Lavanta Tepesi.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР