Концесията на летище София беше добре организирана схема за ограбване

...
Концесията на летище София беше добре организирана схема за ограбване
Коментари Харесай

БСП: Концесията на летище София беше добре организирана схема за ограбване на България

Концесията на летище " София " беше добре проведена скица за плячкосване на България.

Това сподели заместник-председателят на групата на Българска социалистическа партия Георги Свиленски в отношение към чуването на министъра на превоза Георги Тодоров за концесията на летище " София ".

 Транспортният министър желае ясни и забележими резултати от концесионера на летище „ София “ Транспортният министър желае ясни и забележими резултати от концесионера на летище „ София “
„ Изразих липса на задоволство от положението на летище " София " пред концесионера и категорично и изрично съм декларирал, че чака...

Всички знаете, че е обект от национална сигурност, че е най-голямото комерсиално сдружение, с най-големи облаги, с най-големи приходи.

Тогава причините бяха - 500 млн. за БДЖ, по 10 млн. на година концесионна такса за 35 години. Трети терминал, възобновяване на първи терминал и създаване на втора писта. 7 години ръководещите от ГЕРБ агитираха Народното събрание, че това нещо би трябвало да се случи, с цел да може България да има съвременно летище.

Какво виждаме към днешна дата? 500 млн. ги няма в БДЖ. 500 млн. не са останали в служебното държавно управление. Борисов ги изхарчи от джипката преди този момент ", добави още Георги Свиленски. По думите му БДЖ са останали без влакове ", сподели Георги Свиленски, представен от Фокус.

Георги Свиленски акцентира, че ГЕРБ са нанесли вреда за 10 млн. и българските жители би трябвало да знаят кой е ограбил България. Депутатът означи още, че са оповестили от ГЕРБ концесия без да има общоприет проект.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР