Концесионерът на летище „София“ съобщи днес, че събира оферти за

...
Концесионерът на летище „София“ съобщи днес, че събира оферти за
Коментари Харесай

СОФ Кънект събира оферти за нова система за багаж на летище София

Концесионерът на летище „ София “ заяви през днешния ден, че събира предложения за нова система за багаж до 15 юли. Това значи, че претендентите ще имат единствено ден разполагаем, с цел да подадат своята документи.

Поканата за изложение на интерес е за планиране, произвеждане, доставка, монтаж и стартиране в употреба на система за обработка на багаж (BHS) на Терминал 2. Тя включва системи за заминаващи и идващи пасажери.

Новата система за багаж ще разреши доста да се усили потенциалът, сигурността и успеваемостта при обработката на записания товар, се споделя в собщението.

Иновативната система ще улесни процеса по смарт чекиране. Планира се и онлайн регистрация за полет, както и спомагателни ленти за приемане на багаж в зоната за идващи.

Изискване към заинтригуваните страни е да обезпечат поддръжка на системата за интервал от 10 години.

Системата за обработка на багаж е главен детайл от трансформацията на столичното летище. Планираната реорганизация включва повече гишета за чекиране, усъвършенствани инспекции за сигурност с повишен потенциал, изцяло нови търговски площи, цялостно преустрояване на зоните за хранене и развлечения, както и главен ремонт на паркинга до Терминал 2.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР