Контратерористичният отдел на лондонската полиция Скотланд ярд пое разследването на

...
Контратерористичният отдел на лондонската полиция Скотланд ярд пое разследването на
Коментари Харесай

Мъж нападна британски полицаи с нож

Контратерористичният отдел на лондонската полиция Скотланд ярд пое следствието на нападението на незнаен с нож против служители на реда покрай Бъкингамския замък от петък вечер. Това заяви пресслужбата на Скотланд ярд, представена от ТАСС.

" Детективите от контратерористичния отдел на столичната полиция проверяват случая, който стана нощес, покрай Бъкингамския замък ", се споделя в известието.

В резултат на нападението бяха ранени двама служители на реда. Арестуваният е упрекнат в нанасяне на тежки телесни повреди и нахлуване над служители на реда.

Случаят стана на парадната улица " Мол ", свързваща Бъкингамския замък с площад " Трафалгар ". Мястото е привлекателен център за туристи, посещаващи английската столица, където през лятото когато и да е има доста хора. Към 20,35 ч локално време служители на реда подхванали опит да арестуват мъж, който бил въоръжен с нож.

При задържането двама служители на реда получили леки пострадвания по ръцете, на потърпевшите е оказана здравна помощ на място, без хоспитализация.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР