Контрабандни лекарствени продукти за повишаване на мъжката потентност задържаха митническите

...
Контрабандни лекарствени продукти за повишаване на мъжката потентност задържаха митническите
Коментари Харесай

Митничари задържаха контрабандни таблетки за полова мощ на границата с Турция

Контрабандни лекарствени артикули за повишение на мъжката потентност задържаха митническите чиновници на митнически пункт Капитан Андреево.
На 7 февруари на българския митнически пункт идва товарен автомобил с турска регистрация, влизащ в България от Турция. Шофьорът на камиона заявил, че транспортира търговски артикули от Турция за Германия през България, както и че придвижва за персонално прилагане 23 кутии цигари без акцизен бандерол, които са арестувани с квитанция, защото надвишават регламентирания предел от две кутии. Товарният автомобил е селектиран за щателна митническа инспекция, при която, в долапа на влекача и на разнообразни места в персоналния багаж, са открити 161 кутии с общо 784 таблетки "Vega Еxtra ", Vega 100 ", "Cials “ и "Kamagra “. По състав лекарствените артикули са от вида на стимулантите за мъжката потентност. Шофьорът на камиона е показал в обясненията си, че медикаментите са негови и ги е закупил на черния пазар в Истанбул, с цел да ги пласира на по-високи цени в Германия също на черния пазар.
Контрабандните лекарствени артикули са арестувани. На водача на камиона - турски жител, е формиран акт по Закона за митниците.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР