Контрабандни 830 блистера с 4980 таблетки лекарствен продукт за повишаване

...
Контрабандни 830 блистера с 4980 таблетки лекарствен продукт за повишаване
Коментари Харесай

Турски гастарбайтери с опит за нелегален трафик на виагра


Контрабандни 830 блистера с 4980 таблетки лекарствен артикул за повишение на мъжката потентност задържаха митническите чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Капитан Андреево ", взаимно със чиновници на Гранична полиция. Хапчетата са открити под задните седалки на лек автомобил с немска регистрация, който е пътувал от Турция за Германия през България.

Колата e пристигнала на граничния пункт на 30 август към 22:00 часа вечерта. Управлявана е от немски жител от турски генезис. Той е пътувал дружно със своя татко, също с немско поданство, придружавани от още един пасажер. Пред митническите чиновници, двамата пасажери са оповестили, че нямат нищо за обявление, а водачът на автомобила е заявил, че придвижва 16 кутии цигари без акцизен бандерол с надписи "DUTY FREE ", които са арестувани за слагане под митнически режим.

След това митническите чиновници правят физическа инспекция на автомобила и багажа на пасажерите. При нея те откриват под задните седалки на автобила укрити 830 блистера с 4980 таблетки лекарствен артикул с надписи "VEGAXES " - Sildenafil Cobra Tablets 130 mg, който по състав е тип стимулант на половата мощност.

Установено е, че таблетките са благосъстоятелност на водача. Срещу него е формиран акт за нарушаване на Закона за митниците. Задържан е автомобилът, с който е осъществено нарушаването.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР