Консумацията на една круша на ден ще промени начина, по

...
Консумацията на една круша на ден ще промени начина, по
Коментари Харесай

Жена започна да яде по една куша на ден, вижте какво се случи с тялото ѝ

Консумацията на една круша дневно ще промени метода, по който работи тялото. Това сподели диетологът Людмила Микитюк пред РИА Новости.

Тя означи, че плодът съдържа до 20% от дневната доза фибри, които имат удобен резултат върху храносмилателната система. Освен това има способността да свързва мастните киселини, като по този метод понижава равнищата на холестерола.
Всяка заран се събуждате с тревога? Задължително прочетете това
Редовното конфигуриране на будилника за пробуждане може да бъде рисково за здравето, предизвестява Александър Калинкин, доктор, експерт п...
Прочети повече
" Кожата на крушата е изключително потребна - тя съдържа флаваноиди, които са потребни за сърцето и кръвоносните съдове, като понижават крехкостта на капилярите и вършат алените кръвни телца по-еластични ", сподели лекарят.

Крушите съдържат и арбутин - вещество с антибактериални свойства.

" Заедно с диуретичното деяние на крушите, дължащо се на изобилието от калий, арбутинът оказва помощ в битката с инфекциите на пикочните пътища ", сподели експертът.

В същото време диетологът добави, че крушите не би трябвало да се употребяват при диабет и язвена болест. Този плод съдържа доста груби нишки, по тази причина го консумирайте умерено, в противоположен случай се появява риск от диария.

Още от ЗДРАВЕ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР