Консумацията на банани оказва положителен ефект върху нашето здраве. Те

...
Консумацията на банани оказва положителен ефект върху нашето здраве. Те
Коментари Харесай

Бананова диета за бързо и лесно сваляне на килограми

Консумацията на банани оказва позитивен резултат върху нашето здраве. Те са източник на желязо, калций, фосфор и калий. Всички тези микроелементи способстват за поддържането на естествената сърдечна функционалност. Освен това бананите са източник на потребни витамини и други скъпи хранителни субстанции. Редовната им консумация разрешава да подобрите положението на кожата, съдовете и лигавиците. 
Бананова диета за 3 дни
Със строгата бананова диета за 3 дни може да се отървете от 5 кг. Тя включва потреблението на 4 банана на ден и изпиването на 1,5-2 литра чиста вода. Важно е да не се надвишава количеството на бананите.
Освен вода, през целия ден можете да пиете зелен чай. Диетата би трябвало да бъде допълнена с дребна порция месо на пара, както и порция зърнена каша. Не добавяйте сол. Броят на храненията за деня би трябвало да е 5-6. 
Японска бананова диета
Японската диета е предопределена за тези, които не желаят да ядат единствено банани. Тя включва потреблението на топла вода на закуска.
Правила, които би трябвало да се съблюдават по време на японската бананова диета са следните:
Лягайте си не по-късно от 24:00. Откажете се от млечните артикули и алкохола. Не преяждайте. Хранете се на дребни порции. Единствената позволена напитка е чиста негазирана вода.
Японската версия на банановата диета не може да се съблюдава повече от 7 дни.
Диета с извара и банани
Продължителността на тази диета е 4 дни. За този интервал ще загубите към 4 кг. Този способ за намаляване се основава на редуването на банани и извара.
Меню за първи и трети ден:
Закуска - 120 гр извара и 1 портокал
Обяд - 120 гр извара и порция зеленчукова салата
Вечеря - 120 гр извара и 1 грейпфрут
Меню за втори и четвърти ден:
Закуска - 120 гр извара и 1 банан
Обяд - 1 варено яйце и 2 банана
Вечеря - 200 гр варено месо и 1 банан
Млечно-бананова диета
 Искате да отслабнете? Ето в коя част на деня това се случа най-лесно Искате да отслабнете? Ето в коя част на деня това се случа най-лесно
Нови проучвания разкриха кога на деня изгаряме най-вече калории. Вътрешният часовник на нашето тяло, именуван още циркаден ри...
Млечно-банановата диета ви разрешава да загубите 3-7 кг наднормено тегло. Но въпреки всичко би трябвало да сте наясно, че някои специалисти са безапелационни, че двата продукта са безусловно несъвместими. Според тях комбинацията на банан и мляко може да докара само до здравословни проблеми.
Преди да започнете този режим, консултирайте се с доктор.
Меню за 3-дневна млечно-бананова диета:
Първи ден: литър мляко със наличие на мазнини 1,5% + 9 банана. Всички храни би трябвало да бъдат разграничени на 4-6 порции.
Втори ден: 1,5 литра мляко с масленост 1,5% лой + 6 банана. Броят на храненията е 4-6.
Трети ден: 2 литра мляко + 3 банана.
 Шоколадовата диета, която се трансформира в същински шлагер Шоколадовата диета, която се трансформира в същински шлагер
Шоколадовата диета набира все по-голяма известност най-много измежду дамите, които желаят бързо да влязат във форма. Тя допуска консумац...
В допълнение към млякото би трябвало да пиете вода и зелен чай. Ако имате самостоятелна нетърпимост към млякото, то може да бъде сменено с кефир с ниско наличие на мазнини.
Когато диетата завърши, е добре за дълъг интервал от време да се придържате към правилата за здравословно хранене. В противоположен случай бързо ще възстановите първичното си тегло.
Ябълково-бананова диета
Ябълково-банановата диета е предопределена за 7 дни. През този интервал може да свалите до 7 кг. Ето какво би трябвало да включва менюто ви:
Първи ден - 6 ябълки, 9 банана и 2 литра мляко
Втори ден - 3 ябълки, 9 банана и 2 литра мляко
 Какво се случва с тялото ни, в случай че ядем банани всеки ден Какво се случва с тялото ни, в случай че ядем банани всеки ден
Невероятно известни, бананите са един от най-продаваните плодове по целия свят. Те са извънредно ценени от хората заради ред аргументи....
Трети и четвърти ден - 1 ябълка, 9 банана и 2 литра мляко
Пети и шести ден - 6 банана и 2 литра мляко
Седми ден - 3 банана и 1 литър мляко
Кефирно-бананова диета
Кефирно-банановата диета е подобаваща за хора, чийто организъм не е в положение да усвоява млякото. Продължителността на режима не би трябвало да надвишава 7 дни. Благодарение на него може да отслабнете с 5-6 кг.
Менюто се състои от 5 банана и 1 литър кефир с 1% масленост. Броят на храненията за деня би трябвало да е общо 5. В интервалите сред тях се пие изворна вода.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР