Константин, който прекарва последни слънчеви дни на Малдивите в компанията

...
Константин, който прекарва последни слънчеви дни на Малдивите в компанията
Коментари Харесай

Поп фолкът онемя: Константин изби рибата с това ВИДЕО

Константин, който прекарва последни слънчеви дни на Малдивите в компанията на колежките си Преслава и Софи Маринова, се трансформира в същинска TikTok сензация.

Негови фенове са възхитени от уменията му с модерните технологии. Коцето съумя да постави сътрудниците в дребния си джоб с новаторски и доста занимателни видеа. В едно от клипчетата включва и своя другар Фънки, а смехът е обезпечен, написа уеб сайтът show.blitz.bg.

Виждаме Коцето да се разхожда на плажа на Малдивите и да пита своя другар Фънки по какъв начин си прекарва времето. След което виждаме Фънки с чадър на дребната си тераса в столицата, натопил краката си в един леген.

Преди това пък Коцето сподели по какъв начин джудже скача в язовир - клипче от него, което по-късно е сглобил към свое клипче, на което се излежава до басейна си и все едно дребният човек скача до него и леко го пръска с вода.

Подобни занимателни клипчета са изклюичтелно настоящи по целия свят и доста родни зведи се пробват да бъдат забавни и мислят всевъзможни дивотии. Определено на Коцето все още му се получава най-добре, а почитателите му в обществените мрежи се множат, защото са почитатели и на възприятието му за комизъм.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР