Убийство с дървена вила и тухла потресе Стара Загора! В

...
Убийство с дървена вила и тухла потресе Стара Загора! В
Коментари Харесай

Убийство с дървена вила и тухла потресе Стара Загора!

Убийство с дървена вила и тухла потресе Стара Загора!

В петък към 19,40 ч. е получен сигнал за сборичкване сред двама мъже в Стара Загора. На място във вилната зона „ Народна мина “, околност „ Бойчо кладенец “ пристигнали служители на реда и медицински екипи. Те открили, че единият от тях – М.Г., е умрял. По главата му е имало следи от удари с корав предмет – тухла и дървена вила.

Днес Окръжна прокуратура – Стара Загора притегли като обвинен К.Г., на 52 година, за това, че през вчерашния ден съзнателно е умъртвил М.Г.  Това оповестиха от Прокуратурата, заяви Фокус.

Убийство с дървена вила и тухла потресе Стара Загора! 08.06.24 17:20 Украйна нападна Южна Русия в Северна Осетия! 08.06.24 16:53 Нешка Робева гръмна: „ Ще отида и ще гласоподавам против убийците… “ 08.06.24 16:30 Внимание! Много гореща вълна залива районен съд Македония и Гърция 08.06.24 16:16 Израел освободи отвлечени от Хамас заложници 08.06.24 15:45

Полицейските чиновници са открии причинителя на закононарушението – К.Г., в друга къща във вилата зона. Той е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура – Стара Загора да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.

Интересен факт е, че К.Г. е бил осъждан за ликвидиране през 1996 година, като е изтърпял наказването си през 2014 година

Източник: Фокус

Още вести четете в: Крими & Темида За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР