Консервативно правителство, което последователно фокусира страната върху икономиката? Или щедра

...
Консервативно правителство, което последователно фокусира страната върху икономиката? Или щедра
Коментари Харесай

Изборите в Гърция може и да не излъчат правителство

Консервативно държавно управление, което поредно концентрира страната върху стопанската система? Или великодушна обществена страна, която не е ясно по какъв начин ще бъде финансирана? Избори, които не можеха да бъдат по-различни на предварителните избори в Гърция. Съставянето на държавно управление евентуално ще бъде още по-трудно.

„ За пръв път от съвсем 30 години Гърция организира избори въз основата на съразмерно посланичество, което на процедура значи, че никоя партия няма да реализира безусловно болшинство. Всяко държавно управление, което следва да бъде формирано, неизбежно ще бъде съдружно. От това, което чухме от партийните водачи преди изборите, коалиция не е доста евентуална, само че не може да бъде изцяло изключена. Предстои да забележим какво ще се случи. Число, което следим деликатно, е отказалите да гласоподават – над 42% на изборите през 2019 г – и продължава да пораства “, предава Панос Кицикопулос от Euronews, Атина.

„ Никой от тези не заслужава нашия глас там, където еднооките са определени да водят слепите. Тук сме, единствено тъй като не желаеме да губим правото си на глас “, счита гласоподавател.

Близо 10 милиона гласоподаватели в Гърция имат още малко време да решат какво да бъде идващото ръководство.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР