Конкурсът за красота Мис Сливен“ се завръща утре под светлините

...
Конкурсът за красота Мис Сливен“ се завръща утре под светлините
Коментари Харесай

Празник на красотата и стила: Мис Сливен се завръща утре

Конкурсът за хубост „ Мис Сливен “ се завръща на следващия ден под светлините на прожекторите с предизвикателство към участничките – тематичен куиз за историята и изявени персони на родния им град. Тази заяви в задатък уредникът на светското събитие Ваня Кирова.

14 претендентки за короната ще дефилират на следващия ден в зала „ Сливен “. Началният час е 19.30, а домакините занапред дават поръчка тазгодишното издание на състезанието да се трансформира в церемониал на грацията, модата и стила.

„ Когато приказваме за грациозност, самоуверено можем да посочим дамите от Сливен-те са харизматични, привлекателни и образовани. Затова и селекцията беше доста сложна за нас. И от над 60 кандидатски допуснахме до финалния тур 14 девойки. Всички те са от влиятелни образователни заведения и се образоват в най-различни сфери- медицина, стопанска система, право, митническа администрация, компютърни системи и технологии… Виждам упоритостта на тези девойки, желанието им за развиване и даже единствено поради това, те могат да бъдат образец за подражателство “, сподели в ефира на Дарик Югоизток Ваня Кирова.

Красавиците ще дефилират в три тура- бизнес облекло, кежъл и вечерни рокли. А журито в състав Теодора Мудева- Мис България 2018, която е от Сливен, последната носителка на купата „ Мис Сливен “ Симона Рачева, Ирена Папазова- лицензиант на варката „ Мис България “ и международният първенец по културизъм- Мехмед Мехмедов-световен първенец по културизъм, както и представители на Община Сливен, ще има нелеката задача да избере най-красивото момиче от Сливен. За феновете е отредена достойнството да следи фешън театър на високо равнище.

„ Публиката в Сливен знае по какъв начин да нажежава атмосферата “, показа Ваня Кирова.

Чуйте в звуковия файл какво още сподели в ефира на Дарик Югоизток уредника на състезанието Ваня Кирова:
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР