Конкурсът Южна пролет е зелено училище, където наистина учиш. Това

...
Конкурсът Южна пролет е зелено училище, където наистина учиш. Това
Коментари Харесай

Анжелина Бъчварова: Конкурсът Южна пролет е зелено училище, където наистина учиш

Конкурсът " Южна пролет " е зелено учебно заведение, където в действителност учиш. Това сподели Анжелина Бъчварова, публицист и носител на бронзов Пегас за детска литература в състезанието " Южна пролет ", в предаването " Един неделен ден по шосето " на Радио " Фокус ". 

" Това ми е първата първа премия. Всичко се случи много бързо, тъй като книгата " Писмо от тамагочи " излезе преди към месец. Конкурсът е едно зелено учебно заведение, където в действителност учиш и от по-големите, и от останалите дебютанти. Програмата беше доста забавна - имахме диалози с журито, креативен работилници, срещи с одобрени създатели и развлекателна стратегия. Беше доста цветно и позитивно прекарване ", описа тя.

Писателката показа, че журито е споделило за романа й, че това е едно управление за бели, което за нея е много високо предопределение.

" Следващите направления са две. Повечето писатели споделят, че четат най-малко три-четири книги. При мен е по този начин, само че също по този начин и работя по няколко плана по едно и също време. Единият план са хумористични разкази за морски герои. Пък другото е продължение на " Писмо от тамагочи ". При всички случаи бъдещото ми творчество ще бъде ориентирано към този момент към една малко по-възрастна публика ", разясни Бъчварова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР