Конкурсът Мис силикон тази година ни запозна с много пъстри

...
Конкурсът Мис силикон тази година ни запозна с много пъстри
Коментари Харесай

Клеопатра от Пловдив: Психоложката Симона Дусова, която напълни пазвата с 2200 кубика силикон

Конкурсът " Мис силикон " тази година ни срещна с доста пъстри претендентки от цяла България. Мечтите на множеството от участничките не са кой знае какви - те желаят простичките неща в живота, измежду които пари, бърза популярност, секс и огромни гърди. Някои от девойките в състезанието се похвалиха със забележителни финансови благоприятни условия. Докато едни работят цяла година за 10-20 хиляди, то други харчели тези пари всеки месец.

Ние подлагаме на надълбоко подозрение изказаните изказвания на две силиконки, само че тук би трябвало да се намеси психоложката Симона Дусова от Пловдив, с цел да разгадае лъжат ли. Е, Симончето е бъдеща психоложка, тъй като още следва в университета в родния Пловдив.

Виж още: Бела Хадид изпадна в меланхолия: Моделката остана без другари и работа

Брюнетката, чиято прическа наподобява въодушевена от античната египетска кралица Клеопатра, е единствено на 24 години, само че към този момент има 4 интервенции на гърдите. Носи общо 2200 кубика силикон в пазвата и е горда от достижението си. Искаше ѝ се да гушне 10 бона, само че уви - завоюва единствено лентичка за Miss Silicone Star. Освен с няколко интервенции, палавницата може да се похвали и с ексцентрични татуси.

Виж още: Гаджето на Иво Аръков го направи под душа: Габриела развя охолно деколте

Изображение: https://www.instagram.com/simonadysowaaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР