Конкурсът "Мис Плеймейт 2017" тази година ще се проведе без

...
Конкурсът "Мис Плеймейт 2017" тази година ще се проведе без
Коментари Харесай

Варненки сред кандидатките за Мис Плеймейт 2017

Конкурсът "Мис Плеймейт 2017 " тази година ще се организира без присъединяване на силиконови мадами. Организаторите ще търсят същинската женственост и естествена еротика, вместо фалша, написа "Телеграф ". Три майки ще се борят за купата тази година, на възраст сред 18 и 30 години ще се опитат да показват себе си в най-хубавата светлина в сряда, 18 октомври под зоркия взор на миските Маги Бадер, Ася Капчикова, Златка Димитрова, Светлана Василева и останалите в сектора.
Повечето девойки са неомъжени и работят като танцьорки. Някои имат личен бизнес, а една от участничките ремонтира мотори. В огромната борба ще влезе и телевизионна звезда, която е позната на необятната публика. В елит средите към този момент се спрягат имена, само че от Плейбой настояват, че още не са подготвени с избора си на 100%.

Почитателите ня мат самообладание да се срещнат с участничките, защото естествената хубост не е била част от състезанието. Победителката ще се разгласи през декември, а дотогава участничките ще се пробват да защитят наградата. И тази година премията ще е впечатляваща - както паричната, по този начин и предметната. През идващите месеци чаровниците ще красят корицата на "Плейбой ". Сред претендентките са и две варненки на 21 и 24 години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР