Конкурс за клас с добротворци обяви местната комисия за малолетни

...
Конкурс за клас с добротворци обяви местната комисия за малолетни
Коментари Харесай

Конкурс за малки добротворци обявиха в Панагюрище

Конкурс за клас с добротворци разгласи локалната комисия за малолетни и малолетни към Община Панагюрище. Съревнованието, озаглавено “Буден клас “, цели още да разпали любовта към родното учебно заведение, повишение интензивността на учениците и мотивацията за учене, разгласяване на нови начинания и хрумвания, обогатяване на учебните обичаи.

“Технологиите трансформираха метода на живот и другарство. За да не отслабва връзката сред тях, децата се нуждаят от образци за добрина. Поради това стремежът на уредниците е да разпространяват положителни практики, в които децата на дело демонстрират по какъв начин добрините трансформират хората и света към нас. От децата и техните учители чакаме да ни покажат по какъв начин поддържат връзка между тях без експанзия и по какъв начин могат да бъдат положителни хора “, разясняват от комисията.

Кандидатите могат да изпращат своите оферти с информация за доброволчески, благотворителни или други начинания, които класът е осъществил.

В състезанието могат да вземат участие учениците от 1. до 12. клас от всички учебни заведения на територията на община Панагюрище. Всеки клас може да взе участие със своята самодейност в съответната възрастова група - начален стадий, прогимназиален стадий и гимназиален стадий.

В края на образователната година комисията ще излъчи „ Буден клас на годината “ и ще връчи огромната премия на състезанието - еднодневна екскурзия.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР