Конкурс за директор на общинското предприятие „БКС” във Враца обявиха

...
Конкурс за директор на общинското предприятие „БКС” във Враца обявиха
Коментари Харесай

Местната управа търси шеф на БКС във Враца

Конкурс за шеф на общинското дружество „ БКС” във Враца оповестиха от локалната администрация. Той ще бъде отпред на комуналната компания за период от 3 години.
Основните функционалности на новоизбрания началник са да управлява активността на БКС, да провежда и ръководи активността на предприятието, съгласно настоящото законодателство, решенията на локалния парламент и актовете на кмета на общината. Комуналният началник би трябвало да възнамерява, провежда и координира работата на служащите и чиновниците от предприятието, като реализира всекидневен надзор върху спазването на Правилника за активността на Общинското дружество и следи за законосъобразното използване на нормативната уредба в работата на предприятието.
Основните условия към претендентите, участващи в състезанието са да бъдат дееспособни лица, да са български жители, да не са наказани на отнемане от независимост с влезнала в действие присъда и да нямат наложени дисциплинарни санкции. Изисква се висше обучение със степен „ Магистър” и минимум 3 години професионален опит.
Конкурсът за началник на общинското дружество „ БКС” във Враца ще се организира на 3 стадия – инспекция на предоставените от претендентите документи, показване на концепцията за развиването на комуналната компания и изявление.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР