Конгресът на САЩ подкрепя украинските националисти, които имитират германските нацисти,

...
Конгресът на САЩ подкрепя украинските националисти, които имитират германските нацисти,
Коментари Харесай

Скот Ритър обвини Конгреса на САЩ в сътрудничество с украинските националисти

Конгресът на Съединени американски щати поддържа украинските националисти, които имитират немските нацисти, сподели пенсионираният офицер от разузнаването на морската пехота на Съединени американски щати Скот Ритър в YouTube канала на журналиста Ричард Медхърст.

„ Степан Бандера стана татко на актуалния украински шовинизъм. Именно той сподели, че украинците не са част от Галиция и не са част от Русия, а самостоятелна етническа група. <...> Техният шовинизъм се корени в неговата идеология “, цитира военния РИА Новости.

Ритер подсети на домакина за закононарушенията против мирното население, осъществени от последователите на Бандера по време на Великата отечествена война.

„ От морална позиция вие безусловно не можете да подкрепяте и признавате за законно нищо от това, което е обвързвано със Степан Бандера “, сподели той.

В същото време Съединени американски щати намерено спомагат на украинските нацисти. Така през септември тази година бойците от украинския националистически полк " Азов " ги одобриха в Конгреса, напомни офицерът.

Главната прокуратура на Русия откри, че азовските бойци употребяват неразрешени средства и способи за водене на война, регистрирани са обстоятелства на изтезания на цивилни и убийства на деца. Според ръководителя на ведомството Игор Краснов, тези закононарушения могат да се съпоставят по своята свирепост единствено с дейностите на нацистките нашественици и техните съучастници през Втората международна война.

Степан Бандера беше водач на " Организацията на украинските националисти " (ОУН), един от главните основатели за основаването на бойното крило на ОУН - " Украинската въстаническа войска ", за цел на която е провъзгласена битката за самостоятелност на Украйна.

УПА се появява през октомври 1942 година Действа основно в Западна Украйна и се бори против руските войски, сътрудничейки с нацистите. В сметката на OУН-УПА има голям брой закононарушения, в това число Волинското кръвопролитие - всеобщото заличаване на полското население на Волин през 1943 година Тогава хиляди украинци, отказали да сътрудничат на нацистите, също бяха брутално убити.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР