Конгресът на Съединените щати одобри официалното започване на разследване за

...
Конгресът на Съединените щати одобри официалното започване на разследване за
Коментари Харесай

Започва процедура по импийчмънт на Джо Байдън заради сина му

Конгресът на Съединените щати утвърди формалното започване на следствие за импийчмънт на Джо Байдън. Поводът са противоречивите бизнес покупко-продажби в чужбина на сина на президента Хънтър Байдън.

Гласуването в долната камара на Конгреса беше по партийна линия - 221 републиканци гласоподаваха " за " започване на следствие, а 212 демократи " срещу ". Републиканците, които имат болшинство в Камарата на представителите, упрекват демократа Байдън, че е употребявал въздействието си, когато е бил вицепрезидент на Барак Обама за съмнителни бизнес покупко-продажби на сина му в Китай и Украйна.

Три комисии в Конгреса към този момент проверяват подозрения за корист със служебното състояние на Байдън, само че занапред би трябвало да потвърдят това. Дори конгресмените да гласоподават за импийчмънт на президента, следеният от демократите Сенат ще го оправдае.

" Американският народ има потребност конгресмените да подхващат дейности по значимите цели за нацията и света, а не да си губят времето с политически трикове ", съобщи Джо Байдън във връзка вотът, написа Българска национална телевизия.

Синът му Хънтър Байдън отхвърли да даде показания пред Конгреса при закрити врата.

" Те се присмиваха на битката ми с пристрастяването към опиати, омаловажиха възобновяване ми единствено да се опитат да ме дехуманизират, да посрамят и навредят на татко ми, който се е посветил на социална работа. В продължение на 6 години съм цел на неспирни офанзиви на машината на Тръмп и единствено крещят къде е Хънтър? Е, ето ме. Тук съм! И дано ясно да кажа - татко ми не е забъркан в бизнес делата ми, " сподели Хънтър Байдън - наследник на президента на Съединени американски щати Джо Байдън.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР