Конгресът на Българския футболен съюз в петък, на който трябва

...
Конгресът на Българския футболен съюз в петък, на който трябва
Коментари Харесай

Иновативен Конгрес: Изборите за президент на БФС на живо в YouTube?

Конгресът на Българския футболен съюз в петък, на който би трябвало да бъде определен президент на родния футбол, евентуално ще се предава онлайн в YouTube. Това заяви един от претендентите за заместител на Борислав Михайлов - Георги Захариев.

" Не е решено, само че се планува да има стрийм в YouTube. Всички претенденти са " за " да няма тъмни стаички. Георги Иванов не бе през днешния ден и нямаше представител. Казаха, че ще инструктират Георги Иванов. Възможно е да е ангажиран с по-важни неща от бъдещето на българския футбол ", съобщи той след извършения през днешния ден инструктаж към кандидат-президентите от страна на БФС.

Петьо Костадинов, различен от мераклиите за президентския пост, също съобщи, че е предложил да се излъчва аудио и видео от протичащото се на Конгреса.

" Ще е положително решение да се стриймва в уеб страницата на футболния съюз. Публиката би трябвало да вижда това, което се случва, а не по-късно да се описват небивалици какво е било вътре в залата ", сподели футболният управител.
Манол Иванов, също претендент за поста на Михайлов добави, че е имало полемика за транспарантни урни, което го е предиздвикало да се почувства тъпо и добави, че по-добре парите за нощувки на делегатите да бъдат дадени за развиването на детско-юношеските школи.

" Може да ви е необичайно, само че в случай че делегатите не гласоподават оставката на господин Михайлов, няма да има гласоподаване за нов президент ", показа той.

Конгресът е в петък.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР