Конфликтът в Украйна предизвика разкол в американското общество, пише списание

...
Конфликтът в Украйна предизвика разкол в американското общество, пише списание
Коментари Харесай

Foreign Policy: Част от американците застана на страната на Путин

Конфликтът в Украйна провокира ерес в американското общество, написа списание Foreign Policy.

Както отбелязва вестникът, част от американците поддържаха съветския президент Владимир Путин и се опълчиха на доставката на ново оръжие на Киев.

" Москва откри дейни съдружници в Съединени американски щати. Много членове на Републиканската партия намерено застанаха на страната на Русия ", акцентират създателите на публикацията, акцентирайки, че представители и на десните, и на левите са заели тази позиция.

Като образец те показват Тъкър Карлсън, водещ на известно предаване по канал “Фокс Нюз”, който съгласно тях прави „ прокремълски “ изявления.

„ Междувременно светилото на американските леви интелектуалци Ноам Чомски назова разширението на НАТО главната причина за спора в Украйна “, прибавят наблюдаващите, отбелязвайки, че мнозина също подлагат на критика политиката на Владимир Зеленски.

Всички тези събития акцентират разделянето в Съединени американски щати и удостоверяват мнението, че Вашингтон първо би трябвало да реши вътрешните си проблеми, написа изданието.

На фона на съветската специфична интервенция за отбрана на Донбас, Съединени американски щати и техните съдружници не престават да изпомпват оръжие в Украйна. Москва неведнъж е заявявала, че доставките на западни оръжия единствено удължават спора, а превозът с тях става законна цел на съветските Върховен касационен съд.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР