Конфликт между две 6-годишни момчета прерасна в сериозен сблъсък и

...
Конфликт между две 6-годишни момчета прерасна в сериозен сблъсък и
Коментари Харесай

Юмруци пред детска градина: Как конфликт между деца прерасна в бой между родителите им

Конфликт сред две 6-годишни момчета прерасна в сериозен конфликт и сред бащите им в Гоце Делчев.

Защо се стигна до побой и боричкане с автомобил?

Спорът стартира преди шест месеца. Преди 20 дни прераства в експанзия, когато двамата мъже Велин Тодорово и Тома Мутафчиев се срещат в центъра на града.

По думите на родителите се постанова децата да посещават психолози след случая

„ Случката е отпреди шест месеца. Върнах се от работа. Звънна ми детето ми смутено. Плачеше по телефона, че Велин е карал неговото дете да бие моето. Разказа ми целият случай “, изясни Тома Мутафчиев.

Снимка: bTV

След това той се свързва по телефона с Тодоров, само че не съумяват да се схванат.

„ Преди 20 дни бях свиреп пребит пред очите на двете деца пред детската градина – на моето и неговото. Бях душен, обичай, удрян. Не помня какво се е случило. Неговото беше опит за ликвидиране. Има клип от детската градина. Има очевидци “, добави Мутафчиев.

Снимка: bTV

След спора Мутафчиев застига с колата си Тодоров и го блъска, а по-късно му нанася удари. Съпругата на блъснатия мъж - Велин Тодоров, упреква Тома Мутафчиев в опит за ликвидиране.

Снимка: bTV

„ Детето ми става очевидец на опит за ликвидиране. Това е брутална преживелица, в която татко му е затрит с 50 км/час. Аз съм разочарована от Районната прокуратура, а за Окръжна. Ние ще си водим каузи, ще се изискат всички експертизи и ще доведа случая до дъно “, разяснява Вера Макриева, брачната половинка на Велин Тодоров.

Снимка: bTV

„ Потресена съм от лъжите, които се приказват от отсрещната страна. Детето ми пищи от смут. Няма по какъв начин да замерва субекта с камъни. Преди шест месеца моето дете удря неговото с топка. Съпругът ми е упражнявал на лостове, не вижда случилото се и не подстрекава. Той е обран и спокоен човек. Субектът звъннал на моя брачен партньор и споделил, че като се прибере в Гоце Делчев ще се срещна с моя брачен партньор и щял да се разправя персонално. Станало е сборване. Има очевидци. Няма доминант в багра “, добавя Макриева.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР