Конфликт между две 6-годишни момчета прерасна в сериозен сблъсък и

...
Конфликт между две 6-годишни момчета прерасна в сериозен сблъсък и
Коментари Харесай

Юмруци пред детска градина: Как конфликт между деца прерасна в бой между родителите им

Конфликт сред две 6-годишни момчета прерасна в сериозен конфликт и сред бащите им в Гоце Делчев. Защо се стигна до побой и боричкане с автомобил?



Спорът стартира преди шест месеца. Преди 20 дни прераства в експанзия, когато двамата мъже Велин Тодорово и Тома Мутафчиев се срещат в центъра на града.

Случката е отпреди шест месеца. Върнах се от работа. Звънна ми детето ми смутено. Плачеше по телефона, че Велин е карал неговото дете да бие моето. Разказа ми целият случай, изясни Тома Мутафчиев.

След това той се свързва по телефона с Тодоров, само че не съумяват да се схванат.

Преди 20 дни бях свиреп пребит пред очите на двете деца пред детската градина – на моето и неговото. Бях душен, обичай, удрян. Не помня какво се е случило. Неговото беше опит за ликвидиране. Има клип от детската градина. Има очевидци, добави Мутафчиев.

След спора Мутафчиев застига с колата си Тодоров и го блъска, а по-късно му нанася удари. Съпругата на блъснатия мъж - Велин Тодоров, упреква Тома Мутафчиев в опит за ликвидиране.

Детето ми става очевидец на опит за ликвидиране. Това е брутална преживелица, в която татко му е затрит с 50 км/час. Ние ще си водим каузи, ще се изискат всички експертизи и ще доведа случая до дъно, разяснява Вера Макриева, брачната половинка на Велин Тодоров.

Потресена съм от лъжите, които се приказват от отсрещната страна. Детето ми пищи от смут. Няма по какъв начин да замерва субекта с камъни. Преди шест месеца моето дете удря неговото с топка. Съпругът ми е упражнявал на лостове, не вижда случилото се и не подстрекава. Той е обран и спокоен човек. Субектът звъннал на моя брачен партньор и споделил, че като се прибере в Гоце Делчев ще се срещна с моя брачен партньор и щял да се разправя персонално. Станало е сборване. Има очевидци. Няма доминант в багра, добавя Макриева.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР