Конференция, насочена към насърчаване на защитата и индустриалното развитие на

...
Конференция, насочена към насърчаване на защитата и индустриалното развитие на
Коментари Харесай

Анхуей е домакин на форум за опазване на уникалната архитектура от региона

Конференция, ориентирана към поощряване на отбраната и индустриалното развиване на античната архитектура, стартира в град Хуаншан в източната китайска провинция Анхуей. Градът е прочут със своите здания в жанр Хуей.

На церемонията по откриването на конференцията участваха към 380 представители на разнообразни промишлености, предприемачи и учени. Конференцията има съществена част, три под форума и изложения на обичайни дърворезби в жанр Хуей.

На форума бяха подписани 16 плана на обща стойност 2,84 милиарда юана (около 389,4 милиона долара) и се даде началото на онлайн платформа за строителната промишленост в стила Хуей, която цели да се насърчи развиването на индустриалната верига.

Според публични данни 245 компании в град Хуаншан се развиват в промишлеността на античната архитектура, а броят на занаятчиите в обитаемото място надвишава 14 000 души. От януари до ноември тази година цената на продукцията на архитектурната промишленост в жанр Хуей е достигнала 2,6 милиарда юана, което е нарастване от 57,9% на годишна база.

Хуаншан е дом на доста добре непокътнати здания в стила Хуей, датиращи от династиите Мин (1368-1644) и Цин (1644-1911), които се отличават с черни керемиди и бели стени с изящни детайли от дърво, камък и тухли.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР