Конференция на тема Новата ситуация в областта на сигурността в

...
Конференция на тема Новата ситуация в областта на сигурността в
Коментари Харесай

Конференция на тема "Новата ситуация в областта на сигурността в Европа" ще се проведе в София

Конференция на тематика " Новата обстановка в региона на сигурността в Европа " провеждат Сдружение " Граждани за европейско развиване на България ", Мартен Център и Фондация " Конрад Аденауер ". Форумът ще се организира през днешния ден, 6 юли 2022 година от 14:30 часа в Гранд хотел " София ", зала " Триадица ".

В рамките на форума изявления ще създадат ръководителят на Мюнхенската конференция по сигурност Кристоф Хойсген, зам.-председателят на Група на Европейската национална партия в Европейския парламент и член на подкомисия по сигурност и защита в Арно Данжан и изпълнителният шеф на " Вилфрид Мартенс " център за европейски проучвания Томи Хухтанен.

В конференциуята ще вземат присъединяване също зам.-председателят на ГЕРБ и някогашен министър на външните работи Даниел Митов и зам.-председателят на Комисията по външна политика на 47-о Народно заседание и някогашен министър на външните работи Екатерина Захариева.

Модератор на конференцията ще бъде Георг Георгиев - ръководител на МГЕРБ и някогашен зам.-министър на външните работи. Приветствие към участниците ще насочи ръководителят на Бюрото на Фондация " Конрад Аденауер " в София Торстен Гайслер.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР